Vad kostar ett timmerhus?

”Hur mycket kostar ett timmerhus?” är en vanlig fråga som vi på timmerhus.se får. Tyvärr är det något som vi inte kan svara på. Men vi vet vem som har svaret! På timmerhus.se listar vi experter inom timmerhus. Besök något av företagens profiler på timmerhus.se så får ni ett bra svar.

Oavsett så finns dessvärre inget enkelt svar på den frågan. Pris på nybyggt timmerhus kan variera en hel del – beroende på om huset är ekologiskt och hållbart, om det är hand byggt, takkonstruktion, innerväggar av timmer, bjälklag, storlek etc. Vissa timmerhus är mer komplicerade att bygga en andra. Antal knutar och hur många stockar som behövs påverkar exempelvis pris. En tumregel är att en fyrkantig struktur är billigare än ett hus med mängder av väggar och knutar.

Har du tips på hur vi kan förbättra denna artikel? Är du timmerhus byggare eller expert i ämnet? Har du värdefull information så lägger vi gärna in det här och givetvis nämner dig och ditt timmerhus företag.

Ett exempel på en av våra listade experter är Ollas Timmerstugor som går att nå på 0248-366 000. Fråga efter Christer Ollas så hjälper han dig att hitta rätt timmerhus eller timmerstuga till rätt pris.