Timmerhus i Sälen, Åre eller Fjällen

Förverkliga din dröm med ett timmerhus! Ett båthus vid sjön, en jaktstuga i skogen eller en fullskalig timmervilla. Många är vi som drömmer om ett eget timmerhus. Timmertraditionen i Sverige har vaknat till liv ordentligt, mycket tack vare att intresset för ekologiska timmerhus och hållbart byggande ökar.


Specialtillverkade timmerhus
Tack vare utvalda timmerhus företag med hantverkskunnande, kan du hitta hus efter dina önskemål och behov. Ingen dröm är den andre lik. Det är därför det är viktig med ett specialtillverkat timmerhus, just för dina önskemål och det hittar du här på timmerhus.se.

Utvalda timmerhus för Sälen, Åre eller Fjällen!

Timmerhus

Montana är Timmerhusspecialistens största hus på 190 m2 med stora fönsterpartier för ett fantastiskt ljusinsläpp. Det stora vardagsrummet som är öppet i båda våningsplanen ger en storslagen yta och känsla med eldstaden i centrum. Foto: Timmerhusspecialisten.
Fjällstuga

Man kan bara föreställa sig vilken behaglig känsla det måste vara att spendera tid i det här underbara timmerhuset i Trillervallen, Åre.
Husets utsida allena är som ett konstverk av gediget trä. Foto: Boneo.

Timmerhus Vemdalen

I mitten av 1800-talet lades grunden för detta timmerhus i Vemdalen. Nu över 100 år och en flytt senare är det den mest klickade bostaden på Hemnet vecka 39. Huset, som är på byggt på 1850-talet på gården Nyböle utanför Kramfors, har timrats ner, rengjorts och timrats upp igen på dess nuvarande plats i Vemdalen. Det har sedan varsamt gjorts om med mycket av den gamla charmen bevarad och är idag ett fantastiskt fjällhus om totalt 210 kvadratmeter. Foto: Mäklarhuset Vemdalen.

Timmerhus Fjällen

Timmerhus i fjällen. Finnlamellis modell Jaakko 187 med stora fönsterpartier och intressanta vinklar. Den traditionella Jaakko 187 smälter fint in i fjällnaturen och detta förstärks av färgvalet på husfasaden. Fasaden är behandlad med oljelasyr som ger ett naturligt, nästan väderbitet utseende. Foto: Finnlamelli.

Kontakta utvalda leverantörer
Hitta fler timmerhus tillverkare som kan bygga i Sälen, Åre, Vemdalen, Fjällen med omnejd? Du hittar hela listan här. Tipsa om timmerhus så kanske vi lägger in det här!