Timmerhus – Ekologiska Fritidshus

Att bygga ett nytt timmerhus eller en ny timmerstuga / fritidshus kan göras på många olika sätt. Ett timmerhus är fantastiskt vackert att bo i. Inspireras av våra utvalda leverantörer här på timmerhus.se samt följ oss gärna på vår Instagram sida. Där lägger vi upp nya inspirationsbilder varje vecka. Det kan hjälpa dig när du samtalar om ditt nya timmerhus med de byggare du arbetar med.Timmerhus – Ekologiska Fritidshus
Timmerhus är ett val av värde och hög kvalité. Visste du att luften inomhus i ett timmerhus motverkar allergier? Timmer skapar höjer också mysfaktorn.Det är både varmt och har ett äkta naturmaterial. Timmer är också ett 100 % förnyelsebart och återvinningsbart material med mycket små koldioxidutsläpp. Den binder koldioxid dubbelt sin vikt. Användning av trä som byggnadsmaterial minskar växthuseffekten. Detta är en anledning för att timmer är ett hållbart val som även framtida generationer kommer att uppskatta.

Letar du efter ett nytt timmerhus?
Våra leverantörer av timmerhus.se på timmerhus.se har ett brett urval av timmer i olika dimensioner och typer. Kontakta någon av dem. De har säkert de rätta alternativen för varje behov.