LOGHOUSES BY PALMATIN

LOGHOUSES BY PALMATIN

Palmatins uppdrag är att skapa en ekologiskt sund livsmiljö och garantera nöjda kunder. Vi tillverkar alla våra hus själva – från projekt till montering.

Vår vision är att garantera en motståndskraftig och hållbar livsmiljö för kommande generationer genom att bygga timmerhus där vi använder historiskt förknippade principer samt de bästa möjligheterna modern teknologi kan erbjuda.

Vilka vi är

Palmatin husprodusenter är ett familjeföretag som är 100% baserat på estniskt privatkapital. Palmatin husprodusenter har varit verksamma inom timmerhusdesign, -tillverkning och -bygge sedan 1995.

Företagets förvaltning bidrar till utbildning av framtida husprodusenter och -byggare. (Genom att ge föreläsningar och delta i examineringarna).

De som jobbar i säljteamet är erfarna och flerspråkiga – de talar flytande i engelska, estniska, finska, franska, tyska, italienska och ryska.

Palmatin har professionella tillverknings-, ingenjörs- och budgeteringsteam som har många års erfarenhet inom sina respektive områden.

För att kunna möta kundernas behov har vi investerat i en ny produktionslinje och fabrik, vilket gör att vi kan erbjuda elementhus. Du kan besöka vår hemsida som är tillägnad elementhus här.

Kontakt

Adress:

76906 Harku, Harjumaa

Telefon:

0850164080

E-post:

info@palmatin.com

Vill du veta mer?