ÖVERBYGG SVERIGE AB

ÖVERBYGG SVERIGE AB

Historien om Øverbygg handlar om engagemang, stolta traditioner, genuina material och äkta norskt hantverk.

Med rötter i byggnadstradition och kultur hos lokala grundare i Snåsa, Norge, grundades Øverbygg 1990 och femton år senare etablerades Överbygg Sverige AB. 2008 fick Øverbygg i Norge nya ägare och under ett antal år var det två separata bolag med fortsatt nära samarbete som servade den svenska och norska marknaden. Fr.o.m. den 1 september 2014 är vi åter ett bolag och med samma ägare i både Sverige och Norge. En gruppering bestående av ägarna i Överbygg Sverige AB, Snåsa Takåser AS, Björkfjärden Egendomar AB och lokala investorer har övertagit verksamheten i Kjeldstad Øverbygg AS på Snåsa. Sällskapet producerar timmerhus för den nordiska marknaden. Øverbygg Norge AS har sitt huvudkontor på Jørstad på Snåsa och Överbygg Sverige AB drivs från huvudkontor i Åre.

Varför välja Överbygg?

Under en period på 25 år har vi levererat mer än 1.000 timmerstugor. Våra kunder väljer mellan ett stort antal stugmodeller i timmer av högsta kvalitet. Modellerna anpassas naturligtvis efter dina behov, både i fråga om storlek och planlösning.

Besök vår fabrik!

Överbygg har Norges modernaste och största timmerfabrik. Hela anläggningen drivs effektivt av 6 personer, och våra maskinoperatörer har lång erfarenhet och besitter stor kunskap om trä och träbyggande. Vi levererar en blanding av stugor och hus, och all produktion sker innomhus i en stor produktionshall med naturlig frisk doft av furu.

Kontakt

Adress:

Årevägen 75 837 23, ÅRE

Telefon:

064753060

E-post:

info@overbygg.se

Vill du veta mer?