ÖSTANBÄCK TIMMERHUS AB

ÖSTANBÄCK TIMMERHUS AB

Org. nr.: 556641-2218

På Östanbäck Timmerhus erbjuder vi både handtimrade och maskintillverkade timmerhus, i traditionell eller modern tappning. Oavsett vilket du väljer får du ett timmerhus av högsta kvalitet. Våra timrare och montörer har gedigen kunskap inom trä och virkeshantering och vår produktionskedja präglas av deras yrkesstolthet – oavsett om den sker för hand eller maskin.

Vi ska bli ett av Sveriges ledande företag inom timmerhustillverkning”. Det var min vision då jag startade Östanbäck Timmerhus. I dina öron låter det kanske lite väl självsäkert, men jag hade precis förvärvat två anrika timmerhusföretag och visste att jag satt på en ovärderlig skatt; några av Sveriges skickligaste timrare. Och med personal som verkligen kan sitt hantverk, då kan man nå hur långt som helst.

Idag har vi nått målet som jag satte då, men vi har självklart inte sänkt ambitionsnivån. För om vi ska leva upp till vårt motto ”du ska vara lika nöjd med ditt nya hus som med vårt bemötande”, ja då har vi knappast råd att ligga på latsidan.

Johan Gradin, VD

Kontakt

Adress:

Gärdesvägen 45, 880 37, Junsele

Telefon:

0621775800

E-post:

info@ostanbacktimmerhus.se

Vill du veta mer?