JOHANSSON & KARLSSON BYGG AB

JOHANSSON & KARLSSON BYGG AB

Org. nr.: 556322-3204

Johansson & Karlsson Bygg AB grundades 1988 av två initiativrika entreprenörer och har sedan dess vuxit till att omfatta 38 anställda. Idag ägs företaget av Emil Björklund och Lars Sköld. Vår personal är högutbildad och arbetar med en tydlig inriktning på kvalitet och miljö.

Bygga nytt timmerhus?
Vi specialiserar oss på att konstruera moderna timmerhus med hjälp av erfarna timmermän och traditionella metoder. Upplev det bästa av två världar genom att kombinera modern design med det rustika och hållbara timret!

Vårt erbjudande om moderna timmerhus
Förverkliga din dröm om ett nytt timmerhus med oss. Från första ritningen till det färdiga resultatet, garanterar vi ett nära samarbete med timmermän, byggnadsvårdare och leverantörer av högkvalitativt timmer för att skapa vackra och hållbara konstruktioner.

Bygga nytt hus i timmer
Det ökade intresset för moderna timmerhus speglar vår förmåga att kombinera traditionella byggtekniker med modern innovation. I vår husfabrik optimerar vi byggprocessen, vilket säkerställer effektivitet och högsta kvalitet i varje detalj.

Fördelar med ett timrat hus
Våra timmerhus är inte bara miljövänliga enligt vår miljöpolicy, de erbjuder även en hållbar konstruktion som står sig genom århundraden. De erbjuder ett behagligt inomhusklimat och utmärkt isolering med miljövänlig träfiberisolering.

Nyckelfärdigt timmerhus
Välj ett nyckelfärdigt timmerhus för en kombination av estetik, komfort och modern funktionalitet. Vi slutför din bostad från början till slut, inklusive interiör design som kök och badrum, anpassat efter dina önskemål.

Timrat fritidshus och fjällstugor
Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för såväl timrade fritidshus som fjällstugor, idealiska för diverse geografiska lägen och klimatförhållanden. Våra timrade konstruktioner är designade för minimalt underhåll och optimal hållbarhet.

Rita ditt eget timmerhus

Låt oss hjälpa dig att designa ditt egna timmerhus. Med expertis inom både design och materialval garanterar vi en hållbar byggnation som uppfyller alla dina behov.

Bygga timrat hus – Processen
Din vision blir verklighet genom vår detaljerade process från ritning till färdigt hus. Vi hanterar allt från bygglov till det slutliga bygget, och använder endast det finaste timret som förbereds och sammanfogas i vår fabrik.

Kontakta oss
Är du intresserad av att bygga ett hus i Hälsingegårdsstil eller vill veta mer om våra tjänster? Kontakta oss för en offert!

Snickare och arbetsledare i Bollnäs
Vår husfabrik är mer än bara en produktionsanläggning; här bygger vi drömmar. Teamet består av engagerade och välutbildade snickare som är experter på att anpassa hus efter individuella behov och höga kvalitetskrav.

För mer inspiration och information, besök vår hemsida där du kan se bilder och läsa mer om hur vi kan hjälpa dig att bygga ditt drömhus i timmer.

Kontakt

Adress:

Tegelbruksvägen 20, 821 43, Bollnäs

Telefon:

027880380

E-post:

info@jkbygg.se

Vill du veta mer?