HONKA

HONKA

Bygg ett pandaaktigt sympatiskt timmerhus!

Välj ett timmerhus – ett hem för det goda livet
Hemmet är människans viktigaste plats och ett bra hem kan öka vårt välmående. Vår passion är att av naturens bästa råvaror bygga hållbara timmerhus där människor bor och mår bättre.

Välj den stil och stämning du vill ha i ditt hem. Det finns flera olika versioner av våra färdigplanerade timmerhusmodeller, för olika familjer och tomter. Börja med att välja en husmodell du tycker om och finslipa detaljerna tillsammans med Honkas planerare!

Ett sunt och naturligt timmerhus för din familj

I hemmet tillbringas en hel del tid. Din familjs livskvalitet påverkas av vardagliga saker. En trivsam och sund boendemiljö skapar en utmärkt grund för ett gott liv. Bland annat inomhusluftens kvalitet och akustiken är viktiga med tanke på hälsa och trivsel.

Lättskött, snyggt, sunt, hållbart, säkert. Honkas egnahemshus är allt detta och mycket mer. Ett timmerhus byggs snabbt och materialen och konstruktionen garanterar en frisk inomhusluft. Därför är det lätt att välja ett hem med ett gott hjärta av rent finskt trä.

Timmerhus med sitt utmärkta pris-kvalitetsförhållande skapar en hållbar grund för familjelivet – ett bra egnahemshus av timmer kan byggas med den budget du har. Och bäst av allt; timmerhus bevarar sitt värde och håller från generation till generation.

Kontakta våra experter på timmerhus

Funderar du på en lämplig husmodell eller vill du ha mer information om skedena eller kostnaderna i ett byggprojekt? Kontakta en Honka-försäljare eller lämna en kontaktbegäran så kontaktar vi dig snarast!

Kontakt

Adress:

Södra Järnvägsgatan 4, 00100 , Helsingfors

Telefon:

020575700

E-post:

info@honka.com

Vill du veta mer?