HAVERÖ TIMMERHUS AB

HAVERÖ TIMMERHUS AB

Satsa på ditt drömboende med vår expertis inom timmerhuskonstruktion
Att välja att bygga sitt eget hem är ett stort beslut, och det är viktigt att säkerställa att resultatet motsvarar dina högt ställda förväntningar. Som experter på timmerhuskonstruktion är vi här för att förverkliga just ditt drömhem. Vår erfarenhet och kunskap inom byggnation av högkvalitativa timmerhus garanterar ett slutresultat som du kommer att älska.

Byggprocessen innehåller många steg, från att hitta den perfekta tomten till att navigera genom bygglov och utformning av husgrunden. Det mest spännande steget är dock att skapa själva huset. Väljer du en av våra timmerhusmodeller, kan vi försäkra dig om en problemfri process. Varje hus anpassas efter dina unika behov och önskemål, där du har möjlighet att påverka allt från planlösning till unika designelement. Vi erbjuder dig en chans att skapa ett distinkt och miljövänligt hem.

Från den första ritningen till ansökan om bygglov, är vi med dig hela vägen. Vårt slutmål är att du ska kunna kalla dig stolt ägare till ett hem som inte bara är byggt för att bo i, utan för att trivas i.

Är du nyfiken på att lära dig mer? Kontakta oss för att få svar på dina frågor. Vi är ditt förstahandsval för timmerhustillverkning.

Kontakt

Adress:

Bursnäsvägen 32, 84024, Överturingen

Telefon:

0706077170

E-post:

blh@haverotimmerhus.com

Vill du veta mer?