HASSELTORNET

HASSELTORNET

Org. nr.: 559283-1050

VI SÄLJER LIVSSTIL. I FORM AV BOENDE.

Med lång erfarenhet från försäljning av moderna timmerhus i Sverige och Norge valde vi att lansera Hasseltornet 2016. I skapandet av våra egna modeller och vårt erbjudande har vi tagit hänsyn till den svenska och norska marknaden. Med hög flexibilitet och möjlighet till skräddarsydda lösningar täcker vi upp behoven hos kunder från norr till syd.

EN SJÄLVKLARHET

Vi ser både för- och nackdelar med att timmerhus är ganska ovanliga på vår marknad. Nackdelar i form av en osäkerhet kring frågor som; klarar husen av dagens energikrav? Går det att få ett timmerhus i modern tappning? Saker som för oss är helt självklara men som vi gärna förklarar för potentiella kunder. Fördelarna är många. En bättre inomhusmiljö tillika inandningsluft. En optimal luftfuktighet. 100% ekologiskt.

EN LIVSSTIL

Att timmerhusen är förhållandevis ovanliga är trots allt inte bara en nackdel. Tvärt om. För ett ”Hasseltorn” är inte vilket hus som helst och det är inte vår tanke heller. Köper man ett hus av oss så köper man fram för allt en livsstil. Det är något mer. Det syns på formen och på materialet. Det känns i atmosfären. Och det hörs i akustiken mellan solida timmerväggar.

Kontakt

Adress:

Ängsholmen 6, 94335, Öjebyn

Telefon:

0911211115

E-post:

info@hasseltornet.se

Vill du veta mer?