HANDKRAFT TIMMERHUS MÄLARDALEN AB

HANDKRAFT TIMMERHUS MÄLARDALEN AB

Org. nr.: 556907-3389

Handkraft Timmerhus i Mälardalen handtillverkar timmerhus. Vi bygger och vårdar svenskt kulturarv.

Bolaget drivs av timmerbyggarna Jonas Fäldt och Stefan Andersson som sedan 2007 har jobbat tillsammans i Stockholm med omnejd. De bygger och renoverar timmerhus med traditionella metoder och material. Verksamheten omfattar både renovering av äldre bebyggelse samt nyproduktion av timmerhus. Företaget utför även om- och tillbyggnation av befintliga hus.

Vår byggprocess
Vi utgår från Nacka där vi på vår timringsplats bygger upp timmerstommar vilka sedan noggrant märks upp och monteras ned för transport ut till kund. Vi har ett brett kontaktnät som innefattar både andra kunniga hantverkare – smeder, finsnickare, murare och lerklinare – samt erfarna teoretiker – så som byggingenjör och stilhistoriskt kunnig arkitekt.

2014 hade vi även äran att som första timmermän i modern tid få mottaga gesällbrev inom timringsyrket och har nu sedan 2016 även mästarbrev.

Kontakta oss
Om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig når du oss på info@handkraft-timmerhus.se. Det går även bra att slå en signal till Jonas på 070 288 72 84 eller till Stefan på 070 525 16 72

Vår huskatalog
http://www.handkraft-timmerhus.se/huskatalog/

Medlemskap
Handkraft Timmerhus Mälardalen AB är medlem i Föreningen Svenska Timmerhus.

Kontakt

Adress:

POSTILJONSVÄGEN 26, Enskede

Telefon:

0702887284

E-post:

info@handkraft-timmerhus.se

Vill du veta mer?