EKA SKOG AB

EKA SKOG AB

Förverkliga din dröm med ett timmerhus!
Ett båthus vid sjön, en jaktstuga i skogen eller en fullskalig villa.
Vi erbjuder moderna timmerhus i det utförande som du önskar. Kvalitet i varje stock, hantverk i varje timmerknut. Dessutom ett miljömässigt hållbart alternativ – bara naturliga material. Av den svenska skogen, för den svenska skogen.

Eka Skog vill förädla den lokala skogsråvaran genom kretsloppsanpassade, massiva träprodukter. Ny och gammal teknik samsas i produktionen av timmerhus. Råvaran sågas i Barkäng utanför Aneby och husen byggs sedan på plats.
Vi levererar alltifrån jaktstugor och båthus till stugor och villor. Generellt är det från landsbygden beställningarna kommer. Personer som vill utveckla sin fastighet och som vill göra ett miljömässigt bra val.
Hos oss beställer du inte ett färdigmonterat hus i en katalog. Istället bygger vi ditt hus enligt dina drömmar och önskemål. För oss är det viktigt att just du får ditt unika trähus. Att välja massivt trä som byggnadsmaterial är att ta hänsyn till miljön under hela livscykeln, från produktion och användning till återvinning.

Byggsatser
Vi kan skräddarsy friggebodar, djurskydd, lekstugor, vindskydd, vakkojor mm.
Tillverkas i 45 x 145 mm spontat furutimmer.

Öppettider
må–fr: 07:00–16:00
lö: stängt
sö: stängt

Certifiering
Certificate 2018-SKM-PEFC-219
Certificate DNV-FMCOC-001517

BYGGHANDEL

Ved
Vi säljer långved och färdigkluven ved, färsk eller torr. Leverans kan ordnas.

Virke
Vi säljer virke till både företag och privatpersoner. Fullskaligt sortiment av både hyvlat och ohyvlat virke. Vi kan såga upp till 7,5m längder. Slå gärna en signal för att höra vad som finns. Skulle just det du behöver saknas, så fixar vi det.

Timmermattor
Skogsbruk vid vatten är ett högaktuellt ämne, och hur viktigt det är att undvika markskador är väl känt. Därför är vi här på Eka Skog stolta över att kunna presentera vårt eget bidrag för att bidra till minskade negativa effekter av skogsbruket i naturen – spontade timmermattor.
Att mattorna är spontade bidrar till en avsevärt bättre viktfördelning och hållbarhet. Standardmåtten för tillverkning är 19 x 95 x 450 cm.
Pris: 3000 SEK exkl. moms (3750 SEK inkl. moms).

Innovation
Vår egna såg skapar alla sorters möjligheter inom att förverkliga egna designdrömmar.
Kanske en vacker panel som trofévägg, fågelholkar i okantat virke eller vad sägs om en lackad stubbe som nattduksbord? Hör av dig till oss och se vad vi kan göra för dig.

Kontakt

Adress:

Barkängsåg 1, 578 91, ANEBY

Telefon:

014023005

E-post:

info@ekaskog.se

Vill du veta mer?