DANIELSSONS TIMMERHUS

DANIELSSONS TIMMERHUS

Danielssons Timmerhus AB arbetar med utgångspunkt från varje kunds specifika behov och önskemål. Detta I kombination med den genuina hantverkstraditionen gör varje hus unikt och ett hantverk i sig.

Vi är ett enmansföretag med säte i Baggbo, en liten by utanför Bjursås som är beläget i centrala Dalarna. Företaget grundades 1980 av Bengt-Erik Danielsson som då var 21 år gammal och har allt sedan dess varit hans arbetsplats.

Bengt-Erik har fru, fyra döttrar och barnbarn i sin närhet och tillsammans med sin familj bor han på den gamla gården som varit i släktens ägo i generationer. Det är också här som han har sin arbetsplats och det är här på gården som husen han bygger ser dagens ljus innan de monteras ner och sätts upp hos företagets kunder, som går att återfinna på många olika ställen i vårt avlånga land.

Företagets signum är genuin kunskap kombinerat med kundens önskemål. Inga färdiga helhetslösningar finns då Bengt-Erik arbetar utifrån det kunden önskar och vill ha. På så sätt blir varje hus unikt och ett hantverk i sig.

Medlemskap
Danielssons Timmerhus är medlem i Föreningen Svenska Timmerhus.

Kontakt

Adress:

Baggbo 60, 790 21 Bjursås

Telefon:

0706545686

E-post:

danielssonstimmerstugor@hotmail.com

Vill du veta mer?