ARTICHOUSE

ARTICHOUSE

Trä är det överlägset bästa byggmaterialet med hänsyn till miljövänlighet, hållbarhet samt välbefinnande. Ett välbyggt timmerhus har ett friskt och rent inomhusklimat året runt, detta påverkar vår hälsa på ett positivt sätt. En naturlig omgivning i bostaden skapar harmoni och ett välbefinnande. Timmerhusets miljöbelastning är mycket mindre än övriga hustypers, tillverkningen av ett timmerhus kräver mindre fossila bränslen än tillverkningen av andra byggnadsmaterial, och är därför ett ekologiskt hus val.

Artichouse bygger hus, samtidigt som man är rädd om naturen. Trä är en fullständigt förnyelsebar natur resurs. I Finland avverkar vi årligen mindre skog än den årliga återväxten . Vårat timmer är den unika arktiska furan , ett träd som växer mycket långsamt. Arktisk furu har en tät fiberstruktur med stor andel kärnved , i och med detta så är träets rörelser och sprickbildning ringa. Vår energi effektiva fabrik ligger centralt och nära skogens råmaterial, och all överskotts energi från tillverkningen levereras till närliggande samhällen.

Ekologiska och skräddarsydda timmerhus
Artichouse producerar ekologiska timmerhus av hög kvalitet. Vi har designat och producerat hus i över 40 år och exporterar till över 40 olika länder. Även om vi är en av Finlands största timmerhusexportörer är vi ett kundnära företag med hög personlig servicegrad. Vi är stolta över att kunna uppfylla våra kunders önskemål och är kända för våra skräddarsydda timmerhus.

Vill du veta mera om att bygga timmerhus eller har du redan hittat en husmodell som du är intresserad av använd gärna vårt kontaktformulär eller mejla oss för kontakt med våra svenska representanter.

Kontakt

Adress:

Petikontie 25 01720, Vantaa 01620

Telefon:

0358102314800

E-post:

artic@artichouse.fi

Vill du veta mer?